Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop 21-27 iulie. Mesajele Osho Zen Tarot

Oracolscop 21-27 iulie. Mesajele Osho Zen Tarot

Oracolscop 21-27 iulie. Mesajele Osho Zen Tarot
22 Iul 2014   •   10:47

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 21 iulie – 27 iulie 2014.

 

 

 

Berbec  – Indragostitii

In aceaste zile iubirea este cuvantul cheie pentru tine. Fie ca o experimentezi la un alt nivel de constientizare in relatia actuala, fie intri intr-o relatie noua sau pur si simplu te indragostesti de tine. Iubirea, in adevaratul ei inteles are la baza libertatea, nu asteptarile sau nevoile. Cata libertate ii dai partenerului tau si cata libertate iti dai tie? Acorda o mai mare atentie nivelului de energie care te inconjoara si cauta sa stai intr-o vibratie pozitiva. Alege vibratie iubirii universale, caci ea reprezinta intreaga creatie.

 
 
 

 

 

 

Taur  – Lenea

Desi poti crede ca ai ajuns intr-un punct in care nu mai ai nimic de facut, nu te lasa pe tanjala. Calatoria ta nu s-a incheiat si o alta destinatie te asteapta, chiar daca inertia in care te complaci s-a nascut din sentimentul unei realizari implinite. Starea de lene are o vibratie negativa, ea fiind o lipsa de energie vitala. Scutura-te, aduna-ti fortele si porneste intr-o noua aventura. Lucruri minunate de asteapta dincolo de ceea ce stii ca se poate intampla. Miscarea te reconecteaza cu lumea exterioara si iti deschide circuitele energetice blocate.

 

 

 

Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close