Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop 3-9 februarie 2014. Iata mesajele cartiolor Osho Zen Tarot

Oracolscop 3-9 februarie 2014. Iata mesajele cartiolor Osho Zen Tarot

Oracolscop 3-9 februarie 2014. Iata mesajele cartiolor Osho Zen Tarot
04 Feb 2014   •   10:03

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.


Iata mesajele pentru saptamana 3 – 9 februarie 2014.

 

 

 

Berbec – Desavarsirea

In aceasta saptamana, activitatea de care te-ai ocupat in ultimul timp, care ti-a absorbit timpul si energia, se apropie de sfarsit. Ai atras aceasta situatie si anumiti oameni, deoarece iti oglindesc gandurile, emotiile si credintele. Pe de alta parte, persoane si lucruri pe care candva le-ai considerat dezirabile, acum dispar din viata ta din moment ce ti-ai acordat energia prin intermediul drumului spiritual. Bucura-te de clipele in care te simti desavarsit, complet, de viziunea de ansamblu pe care o percepi.

 

 

 

 

 

Taur – Noua viziune

Poti vedea viata in toate dimensiunile sale, de la cele mai profunde pana la cele mai elevate. Intreaga ta existenta, cu toate manifestarile sale, reprezinta un tot unitar in centrul caruia se afla insasi fiinta ta. E momentul sa te opresti in a pune presiune sau a forta lucrurile sa se intample. Toate aceste actiuni sunt impotriva fluxului universal si nu fac altceva decat sa iti aduca frustrare si blocaje. Ai incredere ca Universul este de partea ta si astfel vei deshide usa pentru rezultate si solutii care iti vor depasi asteptarile.

 

 




Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close