Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop 6 – 12 ianuarie 2014: Mesajele cartilor oracol Enchanted Map

Oracolscop 6 – 12 ianuarie 2014: Mesajele cartilor oracol Enchanted Map

 Oracolscop 6 – 12 ianuarie 2014: Mesajele cartilor oracol Enchanted Map
07 Ian 2014   •   11:21
Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.

Iata mesajele pentru saptamana 6 – 12 ianuarie 2014.

 

Berbec – Solitude

Chiar daca in ultima perioada ai simtit sa petreci mai mult timp cu tine insuti, ia aminte ca prea multa solitudine poate duce la izolare si separare. Acum e o perioada minunata de a fi impreuna cu familia, prietenii, si sa te distrezi. Pentru tine, saptamana aceasta, singuratatea nu este o alternativa sanatoasa, caci poti fi invadat de ganduri nu tocmai placute. Alaturarea unui grup plin de viata si voiosie iti aduce o stare benefica, si chiar poti auzi niste raspunsuri la unele intrebari, care tot nu iti dau pace.

 

 

 

 

Taur - Dry Desert

Subiectul preocuparilor tale intense, nu este unul care sa isi arate roadele chiar acum, iar tu, in aceasta perioada, nu poti face mare lucru in acest sens. Desi la prima vedere poate parea un lucru minunat, pe care ti l-ai tot dorit, ia aminte ca este doar o iluzie. Evita sa te lasi hipnotizat si sa cazi in capcana Fetei Morgana, caci trezirea la realitate poate fi dureroasa. Circumstantele actuale te ghideaza catre altceva, mult mai bun si mai important, pentru tine. Bucura-te si fii recunoscator pentru momentul prezent, si acorda atentie semnalelor de avertizare primite.

 
 




Citeste continuarea aici. 

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close