Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop 7-13 aprilie. Ce spun cartile Osho Zen Tarot

Oracolscop 7-13 aprilie. Ce spun cartile Osho Zen Tarot

Oracolscop 7-13 aprilie. Ce spun cartile Osho Zen Tarot
08 Apr 2014   •   10:21

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.

 

Iata mesajele pentru saptamana 7 – 13 aprilie 2014.

 

Berbec – Inocenta

Acum a venit timpul sa-ti redescoperi inocenta nascuta din experientele profunde ale vietii si sa renunti la amprenta societatii asupra fiintei tale. Dincolo de numele tau, de identitate si toate rolurile pe care ti le-ai asumat zi de zi, exista o constiinta divina, Sinele tau Inalt, care te ghideaza, cu blandete si iubire, in fiecare clipa. Deschide usa catre miracole si lasa toate grijile si fricile tale in seama Divinitatii, a lui Dumnezeu si bucura-te de viata, ca un copil. Respira incet si profund, si pastreaza-ti mintea si inima deschise pentru a primi ghidare.

 

 

 

 

Taur - Increderea

Cum ar fi sa faci un salt si sa te bucuri de fiorul pe care il aduce cu sine fara a sti ce se va intampla in continuare? Pentru tine, cel mai bun partener de drum este increderea, in acest moment. Ea aduce cu sine o deschidere infinita si iti umple existenta cu energie divina. Poarta la tine un carnetel mic in care poti nota toate senzatiile, indiferent cat de subtile, inclusiv banuieli, inspiratii, idei stralucite, dorinte, notiuni vagi sau orice altceva, pentru a-ti intari increderea si a primi ghidarea Sinelui tau Inalt.

 





Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close