Oracolscop Astrocafe: Ce spun cartile Wisdom of Hidden Realms

11 Mar 2014   •   10:25
Oracolscop Astrocafe: Ce spun cartile Wisdom of Hidden Realms
Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.

Iata mesajele pentru saptamana 10 – 16 martie 2014.

 

Berbec – The River Queen

Detasarea si flexibilitatea sunt principalele atribute asupra carora ar fi bine sa iti indrepti atentia in aceasta saptamana. Lasa deoparte incordarea, rigiditatea si fii flexibil, atat in gandire cat si in actiuni. Lasandu-te sa curgi precum apa, nici un obstacol nu-ti mai poate sta in cale acum. Gasesti cu usurinta solutii la situatiile care te preocupa, iar relatiile devin echilibrate si armonioase. Hraneste-ti spiritul in fiecare zi facand acele lucruri care iti aduc bucurie, implinire, putere si energie.

 

 

 

Taur - The Diamond Dreamer

In aceasta saptamana ar fi de dorit sa fii atent la cat de importanta este lumea materiala, pentru tine, fata de orice altceva. Este posibil ca mirajul acestei lumi sa te fi prins in mrejele sale, facandu-te sa crezi ca singura bogatie este cea materiala. Acum este momentul sa pretuiesti si sa valorifici experienta spirituala, chiar daca ti se poate parea ceva de neatins. De asemenea, in aceasta perioada arata-le celorlalti, cat si tie, compasiune si intelegere, iar din acest spatiu, lucruri minunate apar in viata ta.

 

 
 Citeste continuarea aici.

x close