Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop Astrocafe pentru săptămâna 8-14 septembrie: Mesajele Enchanted Map

Oracolscop Astrocafe pentru săptămâna 8-14 septembrie: Mesajele Enchanted Map

Oracolscop Astrocafe pentru săptămâna 8-14 septembrie: Mesajele Enchanted Map
09 Sep 2014   •   11:06

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

.

Iata mesajele pentru saptamana 8 – 14 septembrie 2014.

 

Berbec – Intention

Saptamana care urmeaza iti aduce mai multa claritate in ceea ce priveste intentiile tale si modul in care le lansezi in Univers. Ceata se ridica lasandu-te sa vezi care sunt cu adevarat dorintele tale si mai ales ce se ascunde in spatele lor, oferindu-ti in acelasi timp o mai buna perspectiva asupra ta. Evita sa te lasi influentat de ceea ce-si doresc cei apropiati pentru tine, caci in ciuda intentiilor lor admirabile e posibil ca nu toate acestea sa ti se potriveasca intocmai. Foloseste cu intelepciune aceasta perioada.

 
 
 

 

 

 

Taur - Golden Palace

In aceste zile esti plin de energie, vitalitate si voie buna, iar norocul este alaturi de tine in tot ce iti propui sa faci. Pe plan emotional esti echilibrat si gasesti cu usurinta calea de a aduce armonia in relatiile tale sau, daca este cazul, de a crea unele noi. Linistea si pacea sunt o componenta esentiala a acestor zile, asa ca tot ce ai de facut este sa te lasi cuprins si inspirat de ele. Totodata, acum ai capacitatea de a rezolva intr-o maniera diferita unele situatii presante, care pana in acest moment pareau fara sorti de izbanda.

 

 
 


Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close