Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele cartilor oracol Enchanted Map

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele cartilor oracol Enchanted Map

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele cartilor oracol Enchanted Map
25 Mar 2014   •   11:27

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.

 

 

Berbec – Golden Palace

Aceasta saptamana iti aduce daruri neasteptate, care se revarsa asupra ta ca un torent nestavilit. Prosperitate, sanatate, dorinte implinite, noroc… un adevarat corn al abundentei. Cu toate acestea, mesajul acestei carti iti transmite ca adevarata ta valoare nu salasluieste in ceea ce ai, indiferent de cata abundenta ai in viata, ci vine din cine esti, cat de autentic iti traiesti viata si cat de multa iubire esti dispus sa impartasesti. Lucrurile de ordin material vin si pleaca, dar esenta fiintei tale ramane neschimbata.

 

 

 

 

Taur - Details, Details

Desi se spune ca detaliile fac diferenta, uneori o atentie excesiva asupra lor te indeparteaza de viziunea de ansamblu. Incearca sa ramai echilibrat, pastrandu-ti clariatea si transparenta. Aceasta aptitudine te salveaza, in aceasta saptamana, de multe situatii neplacute, mai ales la locul de munca. Fii atent la actele sau contractele pe care le ai de semnat si la eventualele propunerile de afaceri sau parteneriate, care iti apar in cale, acum. Ai incredere in intuitia ta si alege sa amani un raspuns, daca situatia ti se pare neclara.

 

 




Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close