Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 15-21 decembrie

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 15-21 decembrie

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 15-21 decembrie
16 Dec 2014   •   11:49

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Iata mesajele pentru saptamana 15 – 21 decembrie 2014.

 

Berbec – Stuck in the Mud

Acum e o perioada potrivita pentru a te opresti o clipa din ceea ce faci si sa savurezi minunile din viata ta. Desi poti avea senzatia ca te-ai blocat, scopul acestei “opriri” nu este altul decat sa te faca sa incetinesti ritmul si sa arunci o privire in jurul tau. Este un bun moment de a te transforma in observator, de a deveni prezent si centrat, de a renunta la incrancenarea in a obtine rezultatele dorite. Poate e timpul sa te ingrijesti de sanatatea ta, de a face exercitii fizice, sa mananci sanatos, sau sa renunti la dependente pe care le consideri toxice .

 

 

 

Taur - Into the unknown

Schimbarea prin care treci iti poate deschide drumul catre miracole, daca alegi sa fii increzator pe masura ce pasesti pe un teritoriu necunoscut. Daca intampini dificultati in a primi iubirea celorlalti, afla ca acestea sunt in stransa legatura cu receptivitatea, energia feminina reprezentata de mama. Neincrederea in abilitatile tale de a actiona intr-o directie sau alta, tin de energia masculina, reprezentata de catre tata. Indiferent de ceea ce experimentezi, e timpul sa echilibrezi balanta intre cele doua energii – a da si a primi.

 




Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close