Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 13-19 octombrie

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 13-19 octombrie

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 13-19 octombrie
14 Oct 2014   •   11:55

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Iata mesajele pentru saptamana 13 – 19 octombrie 2014.

 

Berbec – Participarea

Ai ocazia in aceste zile sa iti aduci o contributie importanta la un proiect de mare anvergura. Ideal ar fi sa lasi frica si neincrederea deoparte si sa primesti cu bratele deschise aceasta oportunitate. Esti pregatit, si ai toate resursele necesare, pentru a face fata acestei provocari. Daca ai nevoie de sprijin, nu ezita sa-l ceri, caci ai langa tine o multime de oameni minunati care sunt gata sa te ajute. Pe de alta parte, acorda o mai mare atentie corpului tau, fii mai atent la nevoile sale in ceea ce priveste alimentatia si odihna.

 

 

 

 

 

 
 
Taur - Jocul

Pare ca in ultima perioada ai cam luat viata in serios uitand sa te mai joci sa te te bucuri de ceea ce manifesti. Ai la indemana o multime de oportunitati de “joaca”, asa ca ar fii de dorit sa fii mai atent si sa le primesti cu bratele dechise. Pe de alta parte, in aceste zile te poti confrunta cu o schimbare, nu neaparat dorita de tine, dar benefica. Asa ca lasa lucrurile sa curga in ritmul lor pastrandu-ti vie curiozitatea si inocenta, precum un copil. Observa cum astfel orice greutate si neliniste dispare, devii mai usor si parca toata lumea e a ta.

 

 

 

Citeste continuarea aici.



×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close