Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 29 decembrie – 4 ianuarie

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 29 decembrie – 4 ianuarie

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 29 decembrie – 4 ianuarie
30 Dec 2014   •   13:14

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 29 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015.

 

Berbec – Moralitatea

Orice exagerare a principiilor legate de moralitate poate avea efecte nedorite in aceasta perioada limitandu-ti energia vietii. Lasa deoparte rigiditatea, ideile preconcepute, conditionarile de orice fel si lasa-te liber sa te bucuri si sa experimentezi frumusetea vietii. Adevarul salasluieste in inima ta, asa ca asculta-l si accepta-l, caci doar el te poate ghida catre implinirea viselor tale. Evita in aceasta perioada sa te lasi sedus de himerele mintii si ramai centrat in fiinta ta – orice schimbare e un punct de trezire.

 

 

 

Taur - Totalitatea

Deplina atentie asupra momentului prezent iti poate aduce constientizari profunde in ceea ce te priveste si, mai ales, asupra drumului pe care te afli acum. Chiar daca ai impresia ca unele din lucrurile pe care le ai de facut sunt plictisitoare, aminteste-ti ca nu este important ce faci, ci cum faci acea activitate. O mai buna organizare iti poate fi de folos, iar indeplinirea sarcinilor pe rand iti aduce bucurie si energie creatoare. Evita sa cazi in capcana obisnuintei si incearca sa aduci ceva nou in experienta de zi cu zi.

 






Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close