Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru perioada 16-22 martie

Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru perioada 16-22 martie

Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru perioada 16-22 martie
17 Mar 2015   •   10:44
Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.
Iata mesajele pentru saptamana 16 – 22 martie 2015.

 

Berbec – The Diamond Dreamer

Zilele acestea ti-ar fi de ajutor sa iti indrepti atentia catre preocuparea ta in ceea ce priveste partea materiala. Ai devenit hipnotizat de notiunea ca aceasta este singura ta realitate? Crezi ca bogatia inseamna doar acumularea de bunuri materiale? Fii atent la ceea ce-ti doresti sa manifesti, caci la final s-ar putea sa nu vrei sa platesti pretul, pentru a pastra ce ai primit. Atunci cand nu primesti ce ti-ai dorit, ceva mult mai bun este pe cale sa intre in viata ta, iar dezamagirea si deziluzia sunt o cale de a te intoarce la adevarul tau interior.

 


 
 

Taur - The Camel Boy

Daca te inspira sa faci curatenie atat in interior, cat si in exterior, acum este momentul potrivit. In interior iti poti curata copul printr-un regim alimentar adecvat, detoxifiere si sport, iar in exterior poti incepe cu spalarea masinii, curatenie in casa si chiar eliberarea dulapurilor de toate acele lucruri pe care nu le mai folosesti. Aceasta activitate creeaza un spatiu gol pentru ca ceva nou sa-si faca loc in viata ta, prin renuntarea la tot ce este vechi si inutil. Pe de alta parte, poti apela la ajutoare ca sa ai mai mult timp liber.

 





Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close