Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop Astrocafe.ro săptămâna 28 aprilie – 4 mai: Mesajele Osho Zen Tarot

Oracolscop Astrocafe.ro săptămâna 28 aprilie – 4 mai: Mesajele Osho Zen Tarot

Oracolscop Astrocafe.ro săptămâna 28 aprilie – 4 mai: Mesajele Osho Zen Tarot
29 Apr 2014   •   10:31

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.

Iata mesajele pentru saptamana 28 aprilie – 4 mai 2014.

 

 

 

Berbec – Intelegerea

Un nou mod de a privi lucrurile iti aduce eliberare si spulbera iluziile ce te tineau pe loc. Nu e nimic rau in a te simti debusolat sau nesigur, in aceasta perioada, si ar fi de dorit sa nu te “sperii” atat de tare, incat sa ratezi marea aventura ce ti se ofera. Acesta este un moment cu adevarat minunat, plin de nenumarate oportunitati si de rezultate neasteptate.

Poti avea senzatia ca e ca si cum ai fi iesit dintr-o inchisoare intunecata, si te bucuri de frumusetea cerului albastru. Evita sa te lasi influentat de cei din jurul tau.

 

 

 

 

Taur – Tristetea

Daca in ultima perioada sentimentul de tristete, dezolare, ti- a tot dat tarcoale, nu te ingrijora. Toate aceste momente de “durere” reprezinta un potential de transformare profunda. Fara impotrivire sau autocompatimire, poti experimenta acest moment, asa cum este el, si sa te bucuri de rezultatele ce apar. Aminteste-ti ca nu durerea te face sa suferi, ci gandurile tale in ceea ce o priveste. Acum te trezesti, devii lucid, prezent si constient. Daca totusi simti ca ai nevoie de sprijin, poti discuta cu cineva din familie sau un prieten apropiat.

 

 

 

 
 

Citeste continuarea aici.

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close