Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop săptămâna 31 martie – 6 aprilie. Ce spun cărţile Wisdom of Hidden Realms

Oracolscop săptămâna 31 martie – 6 aprilie. Ce spun cărţile Wisdom of Hidden Realms

Oracolscop săptămâna 31 martie – 6 aprilie. Ce spun cărţile Wisdom of Hidden Realms
01 Apr 2014   •   11:16

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Iata mesajele pentru saptamana 31 martie – 6 aprilie 2014.

 

Berbec – The Horse King

Incercarea de a tine toate lucrurile din jurul tau sub control este neproductiva si obositoare, si chiar e posibil sa pierzi unele oportunitati importante, daca insisti in a fi incapatanat. E timpul sa accepti ajutorul de care ai nevoie, caci altfel nu iti vei putea atinge toate scopurile propuse. Doar alege sa ceri ajutor, si sa-ti dai voie sa-l si primesti. Apoi, lasa-te surprins de rezultate uimitoare. Pe de alta parte, acorda o mai mare atentie ingrijirii corpului tau. O dieta echilibrata, exercitiile fizice sau doar un masaj de relaxare, pot face minuni, acum.

 

 

 

 

Taur - The Desert Prince

Setea ta de a te realiza si de a fi recunoscut, te-au orbit indepartandu-te esenta situatiei in care te afli, si te-au facut sa crezi intr-un miraj. Probabil ca si circumstantele te-au tinut departe de a vedea clar ce se intampla. Un semnal de alarma, demn de a fi luat in seama, este prezent atunci cand te intalnesti cu ceva ce pare prea perfect, nemaipomenit si usor. Daca tu crezi ca este prea bun sa fie adevarat, atunci cu siguranta asa este. Accepta situatia prezenta si ai incredere in semnalele corpului tau, care te ghideaza cu precizie.

 

 
 


Citeste continuarea aici. 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close