Oracolscopul Astrocafe.ro. Mesajele Osho Zen Tarot

26 Mai 2015   •   10:40
Oracolscopul Astrocafe.ro. Mesajele Osho Zen Tarot
Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.
Iata mesajele pentru saptamana 25 –31 mai 2015.

  Berbec – Schimbarea

Schimbarea fiind singura constant din Univers, in zilele care urmeaza te trezesti iar in situatia de a face ceva diferit, de a alege altceva, astfel incat sa schimbi un rezultat, care se tot repeta. Important este sa constientizezi natura ciclica a lucrurilor si sa nu te lasi prins in vartejul emotiilor. Observarea calma, detasata a ceea ce se intampla te ajuta sa intelegi cand este momentul sa faci urmatorul pas si, mai ales, cand sa astepti si sa ai rabdare. Atunci cand vei putea vedea clar structura lucrurilor, vei putea sa si iesi din ea. Taur – Creatorul

Ceea ce incepi in aceasta saptamana, fie si doar in stadiu de idee, iti va aduce roade bogate, care iti vor imbogati viata personala, dar si pe cea a altor persoane. Este momentul potrivit sa-ti manifesti calitatile si experienta dobandita pana acum, caci ai adunat suficiente informatii folositoare ce iti garanteaza succesul.

 


Citeste continuarea aici.

x close