Antena 3 CNN Life Familie Oracolscopul săptămânii 14-20 aprilie: Wisdom of Hidden Realms

Oracolscopul săptămânii 14-20 aprilie: Wisdom of Hidden Realms

Oracolscopul săptămânii 14-20 aprilie: Wisdom of Hidden Realms
15 Apr 2014   •   10:21

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.

Iata mesajele pentru saptamana 14 – 20 aprilie 2014.

 

 

Berbec – The Altar Priestess

Te lasi inflentat de parerile celorlalti? Ai uitat care sunt care sunt valorile tale, lasandu-te dus de valul ego-ului? Cum ar fi daca ti-ai recapata puterea si ai alege din cine esti, cu adevarat? Daca continui sa te lasi ghidat de altii, e posibil sa ratacesti drumul si sa te pierzi pe carari laturalnice. Mai degraba ghideaza-te dupa busola ta – vocea interioara, intuitia, cea care iti arata intotdeauna directia binelui tau cel mai inalt. Fii pregatit, ai curaj, respecta-te pe tine insuti si ai incredere in scopul tau.

 

 

 

Taur - The Cosmos

E timpul potrivit sa te concentrezi pe noi proiecte, caci creativitatea, in toate formele sale, este prezenta pentru tine, acum. Fii constient de ceea ce gandesti si creezi, si incepe sa faci alegeri din acest spatiu. Devii un exemplu viu pentru cei din jurul tau si incepi sa ii inspiri, prin puterea ta. Aminteste-ti de toate acele idei care au ramas la stadiul de vise, de pasiunile tale, de hobby-urile pe care, dintr-un motiv sau altul, le-ai incuiat intr-un sertar si ai uitat de ele. Succesul este doar o consecinta, minunata de altfel, a ceea ce pui in practica.

 
 





Citeste continuarea aici. 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close