Antena 3 CNN Life Familie Sex si numerologie: Ce parteneri ti se potrivesc, in functie de data nasterii

Sex si numerologie: Ce parteneri ti se potrivesc, in functie de data nasterii

Sex si numerologie: Ce parteneri ti se potrivesc, in functie de data nasterii
29 Aug 2013   •   13:14
“Cifra destinului” poate spune multe despre tine si despre partenerul tau. Vrei sa afli daca va potriviti? Calculeaza-ti cifra destinului si pe cea a partenerului. Afla mai jos daca sunteti compatibili, potrivit specialistilor in numerologie.
Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere – redusa la o singura cifra. De exemplu – daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 – numarul destinului va fi: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0) = 2.
 
Cifra destinului 1
Cei mai potriviti parteneri pentru tine sunt cei cu cifra destinului 3 sau 5. Ei sunt destul de docili si dispusi sa-ti accepte atitudinile bossy. Numarul 3 este vesel si optimist si ignora de multe ori latura serioasa si constiincioasa a numarului 1. Pe de alta parte, numarul 5 este flexibil si aventuros si natura numarului 1 reprezinta pentru el o provocare ce-i da o energie debordanta.
O alta relatie posibila este cu numarul 6. De altfel, armoniosul numar  6 este compatibil cu mai toate cifrele destinului.
Relatia 1-1 este foarte pasionala, insa nu dureaza mult. Pasiunea se stinge la fel de repede cum a aparut.
O relatie 1-2 este mai mult platonica. O persoana cu cifra destinului 2 este blanda, sensibila, diplomata si poate completa numarul 1, insa mai mult ca partener de afaceri sau coleg la job, decat ca iubit(a).

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close