Antena 3 Life Familie Sexticheta: Ghidul bunelor maniere în pat

Sexticheta: Ghidul bunelor maniere în pat

07 Feb 2013   •   13:47
Sexticheta: Ghidul bunelor maniere în pat

Codul bunelor maniere trebuie ştiut şi respectat în orice clipă, chiar – sau mai ales – în pat. Poate ţi se pare oarecum ciudat să te gândeşti la bunele maniere în dormitor, să respecţi reguli de politeţe când este vorba despre sex, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii bădăran cu partenera. Este adevărat că sexul ar trebuie să însemne relaxare, să renunţi la precauţie şi să te bucuri, dar poţi face toate acestea şi, în acelaşi timp, să nu uiţi de bunele maniere. Nu de altceva însă orice om are propriile limite şi nu vrea ca acestea să fie încălcate.

 

 

Iată codul bunelor maniere când faci sex:

 

Bune maniere # 1: Igiena Respiraţia urât mirositoare, flatulenţa, nespălarea organelor genitale, mirosul de transpiraţie, toate acestea alungă cheful pentru sex. Bărbiereşte-te înainte de o întâlnire fierbinte şi asigură-te că penisul tău nu arată ca şi cum ar fi fost victima atacului unui rechin.

 

 

Bune maniere # 2: Muzică Muzica este un subiect care poate naşte controverse. De ce? Pentru că gusturile oamenilor sunt diferite şi dacă nu eşti inspirat poţi s-o dai din bară din cauza muzicii. Ai putea încerca să pui ceva din ultimul top 40, dar dacă ei îi place muzica clasică? Sunt şanse destul de mari să greşeşti. Tocmai de aceea, mai bine o întrebi înainte ce muzică preferă astfel încât lucrurile să meargă în direcţia dorită de tine.

 

Bune maniere # 3: Poziţii nenumărate Încercarea de a parcurge absolut toate poziţiile din Kama Sutra într-o singură sesiune reprezintă actul unui lunatic. Nu te grăbi şi folosiţi ceea ce este cel mai bine pentru voi. Nu spunem că trebuie să rămâneţi la o singură poziţie, însă nu transforma o partidă de amor într-un maraton sexual.

 

 

Bune maniere # 4: Lasă loc pentru manevre Indiferent că este vorba despre o aventură de o noapte sau de o relaţie pe termen lung nu poţi apărea în dormitor cu o jucărie sexuală, o cameră video sau să vii deghizat într-un costum dacă nu ai vorbit în prealabil cu partera şi ea a fost de acord. În caz contrar, în loc de amor, vei avea parte de o ceartă pe care sigur nu ţi-o doreşti.

 

 

Bune maniere # 5: Întoarce-i favoarea Este cel mai politicos lucru pe care îl poţi face. Nu este nevoie să spui te rog sau mulţumesc (nici nu este indicat), însă poţi face un gest asemănător ridicării pălăriei sau să faci cu mâna, care să spună, mă întorc la tine.

 

 

Bune maniere # 6: Când o femeie spune nu, vorbeşte serios Este adevărat că sunt femei cărora le place să spună nu, doar de dragul artei, însă dacă detectezi hotărâre în vocea ei, fă un pas înapoi indiferent de ce aveai în cap să faci. Poate ar trebui să pui o întrebare pentru a testa terenul.

 

 

Bune maniere #7: Un pahar de apă

Dacă niciunul dintre voi nu se grăbeşte să aprindă ţigara de după (sunteţi nefumători sau aţi renunţat de curând), oferă-i un pahar de apă chiar dacă nu ţi l-a solicitat. Sigur îl va lua recunoscătoare că i-ai citit gândurile.


Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.RO.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close