Antena 3 CNN Life Familie Singurul lucru bun la epilatul cu ceară din zona inghinală

Singurul lucru bun la epilatul cu ceară din zona inghinală

Singurul lucru bun la epilatul cu ceară din zona inghinală
08 Feb 2013   •   16:35

Epilatul inghinal este de mult o moda… pentru unii destul de dureroasa, mai ales cei care opteaza pentru epilatul cu ceara. Insa, in afara de “look”, epilatul inghinal mai are un beneficiu, in ciuda tuturor inconvenientelor.

Toate eforturile oamenilor (atat femei, cat si barbati) de a inlatura parul pubian au dus la eradicarea paduchilor specifici zonei pubiene, care odinioara dadeau multe batai de cap! Epilarea cu ceara fierbinte, mai ales, a inscris paduchii lati pe lista de disparitie. Am putea chiar spune ca epilatul inghinal din timpurile modern a dus la un “dezastru ecologic” in cazul acestei specii.

 

La Universitatea Kenyon din Australia s-a efectuat un experiment in randul studentilor. Astfel peste 80% dintre student s-au epilat total in zona inghinala si s-a remarcat ca, din 2008, nu a mai fost niciun caz de paduchi lati in randul femeilor! La barbati, nu s-a mai inregistrat niciun caz in ultimii 10 ani.

 

J Sisters, salonul care a facut celebra epilarea braziliana din serialul The Sex and the City are cu ce sa se mandreasca, asadar. “E ca un fel de eliberare” – a declarat proprietara, referindu-se, desigur, la marea eliberare a populatiei de paduchi pubieni. “Nici nu ne gandeam, acum 26 de ani, cand am deschis salonul, ce success vom avea”, a mai declarat aceasta.

 

Cu toate ca nu ti-am spus azi vreo poveste spectaculoasa si nici nu te-am facut sa te simti prea grozav in urma lecturii acestui text, continua sa te epilezi cu ceara! Aliniaza-te in lupta de eradicare a paduchilor pubieni!

 
Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.RO.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close