Antena 3 CNN Life Familie Spune ce pozitii sexuale iti plac, ca sa afli cine esti

Spune ce pozitii sexuale iti plac, ca sa afli cine esti

Spune ce pozitii sexuale iti plac, ca sa afli cine esti
30 Noi 2012   •   19:50

De secole, oamenii au folosit ceea ce fac in dormitor ca sa isi dea seama ce fel de persoane sunt. Nu conteaza doar cat de des facem sex ci si cum facem sex ca sa ne definim cu adevarat masculinitatea. Unii barbati prefera rapid si dur, altii lent si soft. Unora le place in stilul vechi demodat, altii ca si cum ajung cu creierul la tavan in timp de altii vor sa se simta ca si cum plutesc in albastrul oceanului.

Indiferent de preferintele personale, felul in care un barbat face sex, spune multe despre cine este el ca barbat in afara dormitorului, in viata de zi cu zi.
Iata ce spune despre tine pozitia ta sexuala preferata, conform psihologilor askmen.com:

Stilul cainesc
Esti un tip masochist si incerci sa denigrezi femeia ori de cate ori ai ocazia. Asta vine din insecuritatea adanca pe care o ai in tine inca de pe vremea liceului cand sufereai de respingerea fetelor, probabil din cauza cosurilor de pe fata si a incapacitatii tale de a te exprima, fie prin vorbe sau atitudine, fie prin haine moderne. Acum ca fata ti s-a curatat de cosuri si te-ai pus la punct cum sa seduci o femeie, sunt femei care chiar vor sa faca sex cu tine (sigur, uneori dupa vreo 2-3 pahare de Martini) si este sansa ta sa platesti inapoi sexului frumos.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.
 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close