Sfaturile despre sex sunt întotdeauna bine venite. Cine nu visează să ştie totul despre sex, indiferent că este femeie sau bărbat, iar fiecare partidă de amor să fie una memorabilă? Din fericire, există suficiente informaţii despre sex care pot fi folosite cu succes în dormitor. Iar dacă primele experienţe nu se ridică la nivelul aşteptărilor voastre, nu vă rămâne decât să mai încercaţi o dată şi încă o dată până când veţi obţine rezultatele pe care le visaţi. Chiar şi (sau mai ales) când vorbim despre sex, repetiţia este mama învăţăturii/desăvârşirii.

 

 

Despre sex # 1: Puneţi în valoare punctele sexy Data viitoare când ieşi în oraş împreună cu iubitul tău pune-ţi cele mai sexy haine pe care le ai. Trebuie uneori să îi reaminteşti soţului tău că eşti un premiu şi nu un accesoriu. Cei mai mulţi bărbaţi sunt excitaţi când ştiu că au alături o persoană pe care şi alţi bărbaţii o doresc. În plus, egoul tău va exploda, pentru că atunci când te simţi sexy eşti sexy. Şi odată ce veţi ajunge acasă, după o asemenea călătorie, nu veţi fi capabili să vă desprindeţi mâinile de pe corpul celuilalt.

 

 

 

Despre sex # 2: Hrăneşte-l cu degetele Pregăteşte-i o cină romantică şi mâncaţi însă fără ca pe masă să aveţi nici un tacâm astfel încât să vă hrăniţi reciproc. Este ceva senzual în legătură cu plasarea mâncării în gura partenerului. După o cină precum aceasta serveşte-te pe tine ca desert.

 

 

 

Despre sex # 3: Iubeşte-ţi corpul În fiecare zi, timp de 5 minute priveşte-te în goală în oglindă şi concentrează-te pe ce iubeşti la corpul tău. În acest fel te vei obişnui cu forma unică a corpului tău, vei căpăta încredere în forţele proprii şi, natural, aceasta se va regăsi şi în viaţa ta sexuală.

 

 

 

Despre sex # 4:  Intră într-un costum care îţi schimbă starea de spirit Încearcă unul dintre costumele care te ajută să intri în starea de spirit corespunzătoare. Dacă simţi că eşti în starea de spirit pentru flirt, puneţi o lenjerie albă  sau strânge-ţi părul într-o coadă de cal. Dacă vrei să te transformi în femeia fatală atunci îmbracă-te în ceva roşu sau negru din mătase şi rujează-te puternic. Hainele nu doar că te vor ajuta să intri în starea de spirit corespunzătoare, însă îi oferă şi lui inspiraţie şi excitaţie.

 

 

 

Despre sex # 5: Ţine pantalonii pe tine Încurajează-ţi bărbatul să te mângâie când porţi perechea de jeans favorită (şi nu-l lăsa să ţi-i dea jos). Mână lui poate aluneca mult mai uşor pe material şi-ţi va transmite senzaţii puternice pe o zonă întinsă a corpului tău.


Pe Problemesex poţi găsi şi alte sfaturi despre sex.