Antena 3 Life Familie Top 8 complimente pe care femeile le pot face bărbaţilor

Top 8 complimente pe care femeile le pot face bărbaţilor

04 Feb 2013   •   20:05
Top 8 complimente pe care femeile le pot face bărbaţilor
Complimentele sunt importante pentru bărbaţi aproape la fel de mult ca şi pentru femei. Iar pentru bărbaţii care-şi ridică în slăvi soţiile, însă nu sunt plătiţi cu aceeaşi monedă, lucrurile sunt chiar mai frustrante. Ei ştiu puterea complimentelor şi nu trece nici o zi fără să le spună soţiilor cât de bine o prinde noua coafură, cât de bine îi vine rochia şi cât de amuzantă este, iar faptul că nu sunt la rândul lor gratulaţi au impresia că primesc mai puţină dragoste decât oferă. Şi cum acesta este un subiect sensibil pentru bărbaţi, iată complimentele după care tânjeşte fiecare reprezentant al sexului tare:
 
 
Nimeni nu mă face să râd aşa ca tine
Bărbaţii pun accent pe glume şi ironii şi vor ca partenerele lor să le aprecieze pe simţul umorului. Afirmaţia „Nimeni nu mă face să râd aşa ca tine” este mult bună decât un simplu: „Ce amuzant eşti” pentru că îi comunici că este cea mai glumeaţă persoană, ceea ce înseamnă un plus imens pentru ego-ul său.


Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close