Antena 3 CNN Life Familie Top 8 motive greşite pentru a te căsători

Top 8 motive greşite pentru a te căsători

Top 8 motive greşite pentru a te căsători
14 Apr 2014   •   19:34

Se spune că dacă ai suficiente motive pentru a face ceva, înseamnă că eşti în stare să o faci. Numai că unele motive sunt mai bune decât altele, iar în cazul căsătoriei trebuie să analizezi cu atenţie fiecare detaliu. Multe căsnicii s-au încheiat printr-un divorţ pentru că protagoniştii considerau că sunt pregătiţi să facă acest pas, fără însă a lua în considerare tot ce presupune căsătoria.

 
 
 

Mulţi şi-au ignorat intuiţia şi au mers în faţa ofiţerului stării civile chiar dacă simţeau că relaţia lor nu evoluează aşa cu ar trebui şi, după numai câteva săptămâni au realizat ce greşeală teribilă au făcut. Căsătoria nu este un lucru pe care să-l faci în grabă şi cu toate acestea mulţi bărbaţi fac pasul din motive greşite.

 

 

Iată  un top 8 al celor mai proaste motive pentru care să te căsătoreşti.

 

 

1. O sarcină neplanificată Să te căsătoreşti pentru că iubita ta a rămas însărcinată este greşit pentru toţi cei implicaţi, inclusiv pentru copil. Dacă doreşti să te implici activ în viaţa copilului nu trebuie să intri într-un mariaj nepotrivit şi lipsit de iubire. Copiii nu pot să facă o căsnicie să funcţioneze.

 
 

 

2. Motive financiare Căsătoria bazată pe bani  este asemănătoare construcţiei unei case pe nisip. Atunci când vâtul suflă, casătoria ta se va nărui din temelii. Dacă banii sunt motivul pentru care ai ales să te căsătoreşti atunci relaţia voastră va fi goală, rece lipsită de afecţiune.

 

 Citeste continuarea aici.

 

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close