Antena 3 CNN Life Familie Top cele mai bune 6 carti erotice din toate timpurile

Top cele mai bune 6 carti erotice din toate timpurile

Top cele mai bune 6 carti erotice din toate timpurile
30 Ian 2013   •   19:06

Cartile au fost dintotdeauna o modalitate excelenta de a trasmite cunostintele teoretice si practice. Nici in cazul erotismului lucrurile nu stau diferit. Tocmai de aceea, inainte de a trece la „practica” este nevoie si de cunostinte teoretice. Asa ca toti cei care au nevoie de teorie o pot obtine din topul celor mai bune carti erotice din toate timpurile, alcatuit de amazon.com:

 

1. Delta lui Venus de Anais Nin
In lumea imaginata de Anais Nin personajele prezente poseda talente extraordinare si multe dorinte. Prostituate, voyeuri, frigide, lesbiene, hermafroditi, artisti, femei indragostite, barbati de o sexualitate uluitoare, toate aceste personaje il vor incanta/delecta pe cititor si-l vor face sa nu lase cartea din mana pana n-o va termina de citit.


2. Lolita de Vladimir Nabokov
Este unul dintre cele mai cunoscute si mai controversate dintre volumele scrise de Vladimir Nabokov. Este povestea lui Humbert Humbert, a dragostei sale obsesive, devoratoare si pasionale fata de Dolores Haze, o fetita de numai 12 ani. Inainte de orice, cartea este o meditatie asupra iubirii, iubirea scandaloasa si halucinanta, plina de nebunie si transformationala.


Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.


×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close