Totul despre sex: Ce-şi doresc bărbaţii de la femei

30 Iun 2013   •   16:05
Totul despre sex: Ce-şi doresc bărbaţii de la femei
 

V-ati vazut dezbracati de atatea ori, ati incercat toate lucrurile posibile cel putin o data, si inca mai aveti o viata intreaga impreuna inainte pentru a experimenta totul despre sex. Ce aveti de facut pentru a va mentine si de-aici in colo viata sexuala picanta si interesanta? Cititi in continuare 8 secrete care va vor dezvalui totul despre sex, pasiune si casnicie si invatati cum sa le puneti pe toate trei in aceeasi propozitie.

Totul despre sex # 1: Barbatii doresc entuziasm

Pentru barbati este foarte important sa vada ca femeia preia initiativa. Si asta nu inseamna numai ca a deschis cu un nasture in plus la camasa si ca poarta ruj rosu. Nu! Este important ca uneori sa fie cat mai agresiva si sa ii arate cat de mult il doreste, nu sa astepte intotdeauna ca barbatul sa faca primul pas.

Totul despre sex # 2: Barbatii vor varietate

Suntem niste fiinte ale obisnuintei, niste sclavi ai rutinei. Este greu sa nu repetam la infinit ceva care am descoperit ca ne place. Dar macar trebuie sa ne jucam si sa fim creativi cu anumite variabile precum: timpul, locul si stilul. Este nevoie totusi de dorinta din partea amandurora si de umor pentru a putea sa iesiti din rutina sexuala in care va aflati. Barbatii vor varietate si le plac foarte mult si surprizele.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

 

 

Parteneri
x close