Antena 3 CNN Life Familie Trucuri pentru a avea o familie activa

Trucuri pentru a avea o familie activa

Trucuri pentru a avea o familie activa
de O.P.    |    24 Dec 2014   •   14:12
Esti casatorita, ai copii, iar singura activitate fizica, enervanta de altfel, este curatenie in casa. Ei bine, poti redeveni activa si plina de energie daca ii antrenezi si pe ceilalti intr-un joc energic care ar trebui sa se transforme in stil de viata.

Viata de familie iti ridica multe impedimente atunci cand vine vorba de a face sport pentru a te mentine sanatoasa si in forma. Insa poti fii activa chiar daca esti casatorita si ai copii. Secretul consta in a-i antrena si pe ceilalti in jocul tau. Astfel, pe langa beneficiile aduse fizicului si sanatatii (atat ale tale, cat si ale familiei), vei putea petrece mai mult timp langa ei, intr-un mod foarte placut.


Site-ul de specialitate health.com propune patru metode de a-ti transforma viata sedentara, intr-una activa!

Planuieste activitati in aer liber

De ce sa stati in fata televizorului, uitandu-va la film. Profita de timpul liber pe care il ai, spre exemplu in weekend, si mergeti la iarba verde. Venirea sezonului cald permite plimbari in parc si nu numai. Exista terenuri de joaca sau poti profita si de zonele unde poti calca pe iarba pentru a juca volei in trei (sau patru, sau cinci…).

Continuarea pe Lyla.ro



×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close