Antena 3 Life Familie Trucuri pentru un sărut pasional

Trucuri pentru un sărut pasional

29 Iul 2012   •   21:12
Trucuri pentru un sărut pasional

Sărutul  pasional este adesea considerat un mijoloc de a-ţi atinge scopul. Este modul în care percep multe cupluri sărutul pasional: îl folosesc atunci când vor sa facă dragoste, iar odată ce lucrurile s-au înfierbântat renunţă la el. „Unele persoane consideră că sexul este atât de plin de plăcere încât sărutul nu-şi mai găseşte locul”, consideră terapeutul sexual Krista Bloom. Aceasta este un crez greşit pentru că sărutul pasional în timpul partidelor de amor intensifică şi mai mult plăcerea. „Buzele au o mulţime de nervi care stimulează plăcerea. Sărutul pasional înainte, în timpul şi după partida de amor este extrem de excitant şi satisfăcător”, mai spune Bloom.

Cu toate acestea nu toate mişcările sunt egale: trebuie să înveţi care dintre săruturi intesifică fiecare stadiu al partidei de amor. Iată câteva trucuri pentru un sărut pasional care te vor ajuta să creşti plăcerea.

 

 

Preludiu: Stârneşte-l/o cu pupici uşori Aşa cum un sportiv trebuie să se încălzească înainte de a intra în cursă, aşa şi corpul tău trebuie să fie încălzit înainte de a se arunca într-o partidă de amor plină de pasiune. Nu vrei să începi să-l/o săruţi prea tare sau să-i accelerezi excitaţia prea devreme. O idee mult mai bună este să-l/o stârneşti, să-l/o ademeneşti în zona plăcerii, excitându-l/o gradual. Cu cât mai încet este preludiu cu atât mai mare este pasiunea:

- Dă-i pupicuri uşoare pe toată faţa cu excepţia buzelor. Pe măsură ce creşte excitaţia, urmăreşte-i conturul buzelor cu vârful limbii. Partenerul/a va dori un sărut mai consistent, însă nu i-l oferi încă;

- Mişcă-te cu gura deschisă, însă nu folosi limba încă. Dacă partenerul/a încearcă un sărut franţuzesc, retrage-te, după care întoarce-te la săruturi. Scopul este jocul şi să-i stârneşti dorinţa neoferindu-i exact ceea ce doreşte.

- Mixează mişcările, din când în când suge-i/muşcă-i uşor buza inferioară. Îi va place atât de mult încât partenerul/a îţi va întoarce instinctiv favoarea.

 

 

 

În timpul partidei de sex: Excită-l/o la maximum Odată ce v-aţi încins, nu mai este loc pentru pupicuri. Acum este timpul potrivit pentru săruturi profunde, în care limba este permisă. „Sărutul pasional creşte tensiunea şi ritmul cardiac, astfel devii mult mai excitat/ă şi vei ajunge mai uşor la orgasm”,  Ava Cadell, terapeutul sexual despre cum să intensifici pasiunea.

 

- Începe să te dezbraci şi pe el aşază-l pe un scaun. Apoi încălecă-l astfel încât să vă puteţi privi ochi în ochi. În timp ce el se gândeşte la ce este pe cale să urmeze, prinde-i limba cu buzele şi trage-o uşor spre tine.

 

- Variază intensitatea şi profunzimea sărutului. Oferă-i partenerului un sărut franţuzesc adânc timp de câteva minute, apoi surprinde-l prin lăsarii gurii deschise pe care s-o presezi asupra gurii lui, ca şi cum ai dori să-l devorezi. Apoi întoarce-te la sărutul franţuzesc. Menţine astfel ritmul aşa ca el  să nu ştie deloc ce urmează. Lăsându-l să ghicească îi va creşte şi mai mult încântarea.

 

- Ar trebui ca tu să-l/o laşi să vadă că pasiunea care te mistuie este din ce în ce mai mare în interiorul tău prin noi mişcări şi să încerci săruri chiar mai erotice. Din când în când deschide-ţi buzele şi roteşte-ţi limba în jurul limbii lui ca şi cum ai linge o îngheţată la cornet. Partenerul/a va fi încântat/ă de faptul că deţii controlul prin controlul gurii lui/ei.


Mai multe sfaturi pe Problemesex.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close