Antena 3 CNN Life Familie Un tată a transformat camera fetiței sale într-un tărâm de basm

Un tată a transformat camera fetiței sale într-un tărâm de basm

Un tată a transformat camera fetiței sale într-un tărâm de basm
29 Ian 2016   •   14:59

Niciun tata nu poate rezista tentatiei de a-i face o bucurie propriei fiice si nimic nu pare imposibil, nici chiar atunci cand micuta isi doreste o camera desprinsa din basmele cu zane, printi, printese si tot felul de alte personaje de poveste.

Nici Rob Adams, un tata american n-a putut sa treaca cu vederea peste dorinta copilului sau de doar 6 ani, Lia, de a avea o camera de poveste. Cand Lia i-a spus ca si-ar dori sa aiba in camera ei un copac cu scorbura, asa cum au zanele din povesti, in care sa-si poata citi cartile cu basme, Rob n-a refuzat-o, ci s-a pus pe treaba.

In incercarea de a-i satisface cat mai rapid dorinta micutei sale, Rob s-a lansat in cautarea unui copac care sa corespunda cerintelor acesteia. Spera sa gaseasca un copac artificial in genul celor folositi in amenajarea spatiilor de joaca. Si a gasit, doar ca pretul unui astfel de exemplar se invartea in jurul uriasei sume de 100.000 USD. Insa acest lucru nu l-a descurajat pe tanarul tatic, ci l-a ambitionat sa gaseasca o solutie mai ieftina, o solutie care sa-i permita sa confectioneze chiar el copacul mult visat.

Realizand ce are de facut, ce tip de munca implica realizarea unui asemenea proiect, Rob s-a inscris la cursurile de sudura organizate de Carla Grahn, un artist local, care l-a si ajutat in schitarea structurii viitorului copac cu scorbura pentru camera fetitei. Apoi, cu ajutorul filmuletelor de pe youtube, a invatat cum poate umple structura din fier cu beton si cum poate modela materialul pentru a obtine rezultatul dorit. Dupa ce-si notase tot ce are de facut si dupa ce testase materialele pe care urma sa le foloseasca, ambitiosul tatic a realizat un prototip, o macheta la scara mica, in garajul casei sale si abia dupa aceea...

Articol integral si imagini la casadex.ro.

×
Subiecte în articol: tata camera
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close