Este bine sa utilizezi intreaga artilerie grea de care dispui, asta daca vrei sa-i dai niste senzatii de neuitat. Iar arma ta secreta este… gura, cu tot ce presupune ea: buze, limba, dinti, saliva. Si aici nu vorbim doar despre sexul oral, desigur, a carui importanta nimeni n-o contesta, asta daca vrei sa fii un amant bun. Vorbim de arta de a o saruta exact acolo unde-si doreste sau, dimpotriva, poate ca se asteapta mai putin. Askmen prezinta locurile favorite ale unei femei, tocmai bune de sarutat:

 

1. Urechile Urechile reprezinta acea parte a corpului adesea neglijata cand vine vorba despre sarut, insa ele pot fi sursa unei placeri nebanuite.  O poti musca usor de lobul urechii, ceea ce cu siguranta ii va da furnicaturi pe sira spinarii, si-ti poti freca buzele in zona urechilor. O sa-i placa la nebunie.

 

2. Zona cefei Una dintre cele mai erogene zone ale femeii este ceafa. Si reactiile cele mai puternice le obtii mai ales daca o iei prin surprindere. Profita in special cand sta asezata la computer sau cand  spala vase – ai acces deplin la ceafa. O sa uite brusc ce avea de facut si o sa-ti dea atentie doar tie.

 

3. Fata Fetei ii poti acorda o atentie deosebita: o poti saruta dragalas si suav, sau plin de pasiune, o poti gadila usor cu buzele sau o poti musca incitant de obraz. Ochii, nasul, buzele, obrajii, fruntea – totul merita atentie separata.

 

4. Coloana vertebrala Una dintre cele mai intime zone ale femeii este coloana vertebrala. O poti saruta de-a lungul acesteia, mai ales in conditiile in care poarta o rochie sexy, ce lasa la vedere intreaga coloana vertebrala.

 

5. Soldurile Zona soldurilor e mai sensibila decat iti poti imagina. Asta poate si pentru ca soldurile sunt foarte aproape de zona de maxima placere a femeii. Fii atenta la locul in care-si doreste sa-ti pui gura in zona soldurilor si actioneaza cu interaga artilerie: muscaturi usoare, saruturi, lins, abia atins cu buzele etc.

 

6. Sanii Sa-ti pui gura pe sanii ei poate fi extreme de sexy, dar daca execute aceasta miscare gresit, totul se poate duce in cealalta extrema. Sanii unei femei reprezinta o zona foarte delicate a corpului ei, asa ca actioneaza cu grija si mai ales fii atent la reactiile ei, care te vor ghida cu siguranta. Daca nu-I place s-o musti de sani, n-o face, inseamna ca e dureros. “Nu” inseamna “nu” – cu exceptia situatiei in care ai de-a face cu o sadomasochista.

 

 

Indiferent unde iti pui gura pe corpul ei, in mod sigur o s-o faci sa se simta bine. Nu uita ca mereu vor exista zone asupra carora, daca vrei sa intervii, intai trebuie sa ai permisiunea ei – de exmplu, picioarele. Dar nu e o regula, exista femei care adora sa le sugi degetele de la picioare. Afla intai ce vrea iubita ta, apoi actioneaza.


Citeste zilnic informatii si sfaturi despre sex pe PROBLEMESEX.