x close

Vezi legătura dintre sexul prost şi durata vieţii

28 Oct 2012   •   21:25
Vezi legătura dintre sexul prost şi durata vieţii
Sexul prost nu este doar un moft. Diferite studii de specialitate au stabilit o legătură între sexul prost şi o viaţă mai scurtă. Amercicanii au o vorbă foarte înţeleaptă: „An orgasm a day keeps the doctor away” (Un orgasm pe zi ţine doctorul departe). Se pare că există un număr mare de beneficii pentru sănătate care derivă din orgasm. Printre cele evidente se numără scăderea nivelului de stres, un somn mai bun, efecte pe care le-ai putea rata din cauza sexului prost.

 

Sexul prost nu-ţi oferă orgasme şi astfel pierzi efectele benefice Experţii din domeniu sunt de acord că există suficiente dovezi care susţin beneficiile orgasmului asupra sănătăţii, începând chiar cu longevitatea. Cercetările au arătat că bărbaţii care au avut 2 sau mai multe orgasme săptămânale trăiesc mai mult decât cei care au avut mai puţine climaxuri. Şi, în vreme ce orgasmele feminine n-au fost studiate separat, alte studii au arătat că femeile care se bucură de partidele de sex trăiesc mai mult decât cele care au raportat mai puţină plăcere sexuală.


Orgasmele au efecte pozitive asupra organelor şi asupra sistemelor organismului, iar datorită acestor efecte creşte longevitatea. Spre exemplu, mai multe studii au scos la iveală următorul lucru: cu cât creşte activitatea sexuală cu atât scade riscul dezvoltării cancerului la sân. Iar „vinovatul” pentru această stare de fapt este hormonul oxitocină pe care organismul îl produce în stare de excitaţie sexuală şi orgasm.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati