"Ziua începe cu nelinişti şi nervi la locul de muncă". Ce rezervă astrele pentru o zi de marţi. Vezi horoscopul

de O.P.    |    06 Mai 2014   •   12:54
"Ziua începe cu nelinişti şi nervi la locul de muncă". Ce rezervă astrele pentru o zi de marţi. Vezi horoscopul

Suntem dornici sa facem multe si sa obtinem si mai multe intr-un termen foarte scurt, insa multi dintre noi vom constientiza instabilitatea unui castig rapid, neconsolidat in timp.
BERBEC – horoscopul zilei de marti, 6 mai
Berbecii sunt bine intentionati atunci cand pun intrebari, insa curiozitatea lor si nevoia de cunoastere ar putea sa deranjeze pe unii invidiosi din cercul lor profesional. Entuziasmul este binevenit si apreciat, dar nativii din Berbec ar trebui sa evite sa intinda coarda prea mult. Chiar daca ei pot mult mai multe, fiind persoane eficiente, nu este momentul in care sa o faca intr-un mod foarte evident, caci risca sa-si aduna animozitati contraproductive.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 6 mai
Pe masura de Luna i se alatura lui Jupiter in casa a III-a a Taurului, cea a Comunicarii, nativii acestei zodii vor fi tentati sa se exprime prin extreme, sa oscileze de la o stare la alta si sa incerce sa-si manifeste deschis aproape toate gandurile, sperantele si grijile. In timp ce superiorii vor aprecia deschiderea Taurilor, cei situati la acelasi nivel profesional cu ei se vor simti lezati caci nativii acestei zodii vor scoate in evidenta probleme generate fie de incompetenta, fie de lipsa de interes a acestor oameni. Dar, pana una alta, drumul spre succes nu este pavat cu incompetenta si lipsa de interes a celorlati din mediul profesional.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 6 mai
Desi ziua incepe cu nelinisti si chiar nervii, Gemenii isi vor redobandi pozitivitatea si vor fi eficienti la locul de munca, atragandu-si laude din partea unor persoane de la care chiar nu se asteptau sa primeasca astfel de aprecieri. Insa faptul ca primesc doar laude nu ii multumeste pe Gemeni. Ei stiu cat au tras in ultimul timp si se simt indreptatiti la mai mult decat laude.

Citeşte horoscopul pentru restul zodiilor pe www.lyla.ro

x close