Antena 3 CNN Life Lidia Fecioru: ”Fă asta de Paște și în Săptămâna Luminată și vei avea noroc tot anul”

Lidia Fecioru: ”Fă asta de Paște și în Săptămâna Luminată și vei avea noroc tot anul”

Lidia Fecioru a dezvaluit ce trebuie sa facem in in zilele de Paste, dar si in Saptamana Luminata pentru ca Dumnzezeu sa ne trimita norocul, sanatatea si fericirea in casa.

Lidia Fecioru: ”Fă asta de Paște și în Săptămâna Luminată și vei avea noroc tot anul”
de Andreea Cigolea    |    03 Mai 2021   •   14:10

Clopotele bisericii au puteri nebanuite, se spune ca acestea sunt vocea lui Dumnezeu. Lidia Fecioru spune ca atunci cand auzi bataia clopotelor in noaptea de inviere, de Paste sau in saptamana luminata este bine sa-ti pui oricate dorinte sufletesti ai si Dumnezeu va avea grija sa ti le implineasca. Clopotul va duce mai departe dorintele tale si daca nu sunt materiale acestea se vor implini.

In Saptamana Luminata este bine sa te dai intr-un leagan, pentru ca curentii formati in jurul tau sa ia energiile negative si sa le alunge de langa tine.

In noaptea de inviere apele izvoarelor devin vindecatoare, ungete-te in saptamana luminata cu apa sfanta si vei avea parte de vindecare mai rapida.

Fetele nemaritate se pot ruga in noaptea de Inviere la Dumnezeu sa le trimita alesul.

Copiii care au probleme in dezvoltare pot fi pusi cu picioarele goale peste un topor pentru ca dezvoltarea lor sa fie accelarata sau pe podele de lemn.

Obiceiuri de Paști de la Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Ce facem ca să avem un an reușit

”Nu mănânc în noaptea de Paști când vin de la biserică. Dimineața a doua și când mă trezesc iau aghiasmă și anafură, mă spăl pe față cu un ou alb și unul roșu și spun: să am pielea albă și frumoasă, să am ruj în obraji și să fiu sănătoasă.

În apă pun niște bănuți și petale de flori. Abia apoi se pune masa și mâncăm cu toții mâncarea tradițională” a spus Lidia Fecioru despre tradițiile pe care le urmează.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Paste noroc
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close