Antena 3 CNN Life Mihai Voropchievici: Cum sa iti atragi marea dragoste in noaptea Sfantului Andrei - "Se iau 41 de boabe de grau care se pun sub perna"

Mihai Voropchievici: Cum sa iti atragi marea dragoste in noaptea Sfantului Andrei - "Se iau 41 de boabe de grau care se pun sub perna"

Mihai Voropchievici: Cum sa iti atragi marea dragoste in noaptea Sfantului Andrei - "Se iau 41 de boabe de grau care se pun sub perna"
29 Noi 2017   •   16:37

Mihai Voropchievici spune tuturor domnisoarelor ce trebuie sa faca la noapte pentru a atrage marea dragoste in viata lor.

"Se iau 41 de boabe de grau care se pun sub perna. Si se spune descantecul: „Voi 41 de fire de grau, eu voi adormi si ma voi odihni, dar eu ma rog la Dumnezeu sa-mi trimita ursitul meu, cel ce mi l-a dat de Dumnezeu. Daca visezi ca un barbat vine sa iti ia graul, el este ursitul”, a povestit maestrul Vorpchievici.

Un alt „truc” pentru aflarea ursitului este o painica pe care fetele de maritat trebuie sa o faca din „parti egale, o parte sare si o parte faina, apa. Inainte de culcare, fetele necasatorite o manaca. Dozajul este de un degetar pe portie, cat pentru o paine mica pe care sa o puteti manca. Faceti o lipiuta mica, trebuie mancata pe 29 seara. Fiind foarte sarata ti se face sete. Ursitul vine si iti da apa. E bine sa nu aprinzi lumina ca sa-ti amintesti dimineata. Doar asa tii minte cum arata. Iti da apa in vis. Daca iti e sufletul sarat, simti nevoie sa bei”, a mai spus numerologul.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close