Antena 3 CNN Life Salata de post care îți va ține de foame o zi întreagă datorită ingredientului secret! Rețeta care se prepară în numai câteva minute

Salata de post care îți va ține de foame o zi întreagă datorită ingredientului secret! Rețeta care se prepară în numai câteva minute

Vara, postul poate fi destul de greu de ținut. Este prea cald pentru a găti iar salate de vară care nu au proteine animale nu țin de foame mai mult de o oră, două. Vă propunem o rețetă simplă de urmat, care vă va ține de foame toată ziua și va fi cu siguranță chiar și pe placul iubitorilor de carne.

Salata de post care îți va ține de foame o zi întreagă datorită ingredientului secret! Rețeta care se prepară în numai câteva minute
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    18 Iul 2020   •   07:30

Ciupercile sunt ingredientul cheie din acestă rețetă, care în combinație cu avocadoul oferă aportul de proteine necesar organismului. Porumbul aduce carbohidrații necesari pentru energie iar roșiile și ceapa oferă gustul verii într-un bol. Mixul de semințe vine cu o aromă aparte, care va face ca salata dumneavoastră să iasă în evidență și să fie pe placul întregii familii. Atenție însă! Nu este o salată săracă în calorii, din cauza avocadolui și a semințelor, deci consumată în exces poate duce la kilograme în plus.  

Ingrediente 

- pungă de salată mix sau o salată verede
- 2 avocado
- 250 grame de ciuperci (puteți opta și pentru o conservă)
- 250 grame roșioare cherry
- 2 cepe verzi
- o conservă mare de porumb 
- mix de semințe 
- ulei de măsline
- sare și piper 

Metodă de preparare

1. Se pune un pic de ulei într-o tigaie iar când este încinsă se adaugă ciupercile tăiate și porumbul. Se rumenesc bine și se scot pe o farfurie. Se lasă la răcit.
2. Cei doi avocado se taie în două, se sărează și piperează. Se lasă deoparte câteva minuțele pentru a prinde gustul condimentelor. 
3. Într-un bol mare se pune salata, peste care se adaugă roșioarele și ceapa tăiată fâși. 
4. Peste salată adăugăm ciupercile cu porumbul, care între timp s-au răcit, avocadoul condimentat și la sfârșit mixul de semințe. Adăugăm un pic de ulei de măsline, amestecăm bine iar salata este gata!
 

Dacă aveți o rețetă pe care doriți să o vedeți publicată pe site-ul www.antena3.ro, vă rugăm să o trimiteți la adresa de email [email protected] iar noi o vom publica.

×
Subiecte în articol: reteta salata post
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close