Antena 3 CNN Mediu Orașul din România premiat pentru transport public "verde", după ce a pus stop achiziției de autobuze second-hand

Orașul din România premiat pentru transport public "verde", după ce a pus stop achiziției de autobuze second-hand

Un oraș din România a primit trofeul pentru un transport public prietenos cu mediul. În ultimii ani, primăria a spus stop achiziției de autobuze second-hand și a cumpărat peste 105 mijloace de transport noi și moderne.

Orașul din România premiat pentru transport public "verde", după ce a pus stop achiziției de autobuze second-hand
Sursa foto: Facebook/ Ionut Pucheanu
de Mia Lungu    |    08 Sep 2023   •   12:04

Asociația Municipiilor din România a acordat Premiile Orașelor Verzi 2023 în cadrul evenimentului Forumul Orașelor Verzi care a avut loc la Brașov în perioada 5-7 septembrie 2023.

Orașul Galați a primit trofeul pentru un transport public prietenos cu mediul

"Orașul nostru a primit trofeul pentru transport public sustenabil. Este un premiu pentru toate acțiunile noastre ce se înscriu în linia unui transport modern și prietenos cu mediul.

Am spus din prima clipă stop achiziției de autobuze second-hand și astfel am cumpărat peste 105 mijloace de transport noi și moderne. Mai mult, vom cumpăra alte 62 de autobuze, tramvaie și microbuze cu finanțare prin PNRR. Continuăm pentru un transport modern și un oraș verde", a transmis primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, pe Facebook . 

Trofeul pentru un transport public prietenos cu mediul ajunge la #Galați Orașul nostru a primit trofeul pentru...

Posted by Ionut Pucheanu on Friday, 8 September 2023

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close