Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre Băsescu: De unde are un penal cu flotă credibilitate?

Antonescu, despre Băsescu: De unde are un penal cu flotă credibilitate?

Antonescu, despre Băsescu: De unde are un penal cu flotă credibilitate?
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    05 Feb 2013   •   23:19

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, la Antena 3, că preşedintele Traian Băsescu nu a răspuns la întrebările legate de "flotă, spălarea de bani, casa din Mihăileanu".

Acesta a făcut aceste comentarii referindu-se la raportul MCV şi credibilitatea preşedintelui Traian Băsescu la nivelul Comisiei Europene.
   
"De unde până unde nu avem noi credibilitate, care nu avem astfel de probleme, şi are domnul Băsescu? De unde până unde un penal - cum le place lor să spună - un penalul penalilor, cu flotă, cu spălare de bani, cu casă din Mihăileanu, cu dosare deschise.. Penalul penalilor, tăticul penalilor... Nu s-a gândit niciodată nu să-şi dea demisia, să dea un răspuns cu minim bun simţ la lucrurile acestea. Ne-a sfidat pe toţi", a spus Antonescu.

Cum vor trăi românii mai bine? Liderii USL, despre viitorul alianţei şi al României
   
Antonescu a mai spus că preşedintele Traian Băsescu a solicitat o discuţie cu premierul şi cu preşedintele Senatului pe tema MCV şi se "prefăcea foarte interesat ca raportul să iasă bine".

"Asta-i morala şi poziţia faţă de justiţie a preşedintelui şi vin domnii, doamnele de la Comisie şi, ignorând total voinţa(...) Totuşi, nimeni nu se întreabă acolo ?Bă, dar românii ăia care l-au votat pe acest om în 2005, care cum, necum l-au mai votat în 2009, măi, oamenii ăia au înnebunit de ies 7,5 milioane să-l dea jos?. Dar ei au înnebunit de votează 70% chiar în halul ăsta o alianţă politică fie ea şi cu partide mari? Nimeni nu-şi pune problema asta şi faptul că nu-şi pune problema asta (...) nu este un semn de respect. Ori noi avem dreptul la respect", a susţinut Antonescu.


Citeşte şi:

Ce vrea să schimbe USL? Vezi principiile după care va fi modificată Constituţia

Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu presedinte Flota
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close