x close

Gabriela Firea anunță că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei: „Vreau să termin ceea ce am început”

de A.M.P    |    08 Dec 2019   •   11:56
Gabriela Firea anunță că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei: „Vreau să termin ceea ce am început” 482 Foto: Facebook/ Gabriela Firea

Gabriela Firea a anunțat, duminică, la Antena 3, că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, dacă sănătatea îi va permite acest lucru, pentru că își dorește să continue proiectele începute la nivelul Primăriei.

Citește și: Gabriela Firea îl desființează pe Orban: Nu a evoluat absolut deloc de când era viceprimarul Capitalei. Cu băutură și mandolină nu rezolvă nimic!

”Dacă sunt sănătoasă, ceea ce sunt acum și mulțumesc medicilor de la Cantacuzină și de la Colentina, cu siguranță doresc să candidez pentru că vreau să termin ceea ce am început. Nu văd de ce nu aș candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineață până noaptea. Nu mai vorbesc de sacrificii”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Firea a precizat că va candida la Primăria Capitalei din partea Partidului Social Democrat.

Citește și: Firea îi dă replica lui Tăriceanu, în scandalul licitației tramvaielor pentru București: „Să își ia colaboratori mai buni”

Citeşte mai multe despre:

Gabriela Firea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati