Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea îl desființează pe Orban: Nu a evoluat absolut deloc de când era viceprimarul Capitalei. Cu băutură și mandolină nu rezolvă nimic!

Gabriela Firea îl desființează pe Orban: Nu a evoluat absolut deloc de când era viceprimarul Capitalei. Cu băutură și mandolină nu rezolvă nimic!

Gabriela Firea îl desființează pe Orban: Nu a evoluat absolut deloc de când era viceprimarul Capitalei. Cu băutură și mandolină nu rezolvă nimic!
08 Dec 2019   •   11:18

Gabriela Firea a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că premierul Ludovic Orban a lansat un adevărat război împotriva ei, acuzându-l că are tot felul de întâlniri ”mai mult sau mai puțin ortodoxe” cu persoane cărora le transmite să atace primarul general al Capitalei, în schimbul unor ”funcții înalte”.

”Orban are un singur obiectiv. Nu acela de a face ceva bun pentru țară, pentru romani. Ci de a schimba primarul general al Capitalei. Eu știu aceste lucruri. Imi spun prieteni, cunoscuți că domnul Orban a lansat jihadul împotriva mea și le-a spus absolut tuturor că dacă vor să se remarce, să obțină funcții înalte, trebuie să mă atace pe mine. Se întâlnește cu tot felul de persoane, mai mult sau mai puțin oficiale și ortodoxe aceste întâlniri, spunând că în sondaje arată ca eunu pot să fiu schimbate decât dacă mi se vor face dosare”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Citește și: Orban, atac exploziv la adresa Gabrielei Firea: "Cine seamănă vânt, culege furtună”

”În ceea ce privește administrația, Orban dovedește foarte clar că nu a evoluat absolut deloc de când era viceprimar al Capitalei. Imi spun colegi din Primărie că nu făcea altceva decât să stea în birou, (...) numai cu băutură, numai cu țigări (..) văd că nu a făcut niciun efort să depășească acel nivel”, a mai spus Gabriela Firea.

”A spus că cine seamănă vânt culege furtună. Să înțeleg că atunci când mă certam cu domnul Dragnea pentru că mi-a tăiat din buget era de partea mea? El acum se poartă exact ca Liviu Dragnea. Pentru mine, Orban este egal cu Dragnea. Țeviile RADET nu se repară nici cu whiskey, nici cu cântări la mandolină. Asta a făcut când era viceprimar, asta a făcut și la Guvern, când a ajuns în mandatul lui Isărescu.”, a declarat Gabriela Firea.

”Cu băutură și mandolină nu rezolvă nimic”, i-a transmis Gabriela Firea premierului Ludovic Orban.

Citește și: Firea îi dă replica lui Tăriceanu, în scandalul licitației tramvaielor pentru București: „Să își ia colaboratori mai buni”

Întrebată dacă va mai candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, Gabriela Firea a răspuns că, dacă va fi sănătoasă, cu siguranță va candida pentru că își dorește să continue proiectele începute la nivelul Primăriei.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close