x close

Lider PSD, soluție propusă după respingerea Liei Olguța Vasilescu la Dezvoltare: Trebuie să sesizăm CCR

07 Feb 2019   •   11:06
Lider PSD, soluție propusă după respingerea Liei Olguța Vasilescu la Dezvoltare: Trebuie să sesizăm CCR Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă în care anunţă respingerea numirii Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Eugen Nicolicea (PSD), a declarat joi că Guvernul ar trebui să sesizeze Curtea Constituțională după ce președintele Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguța Vasilescu la ministerul Dezvoltării.

”Iohannis nu ne mai surprinde cu nimic. Mă surprinde faptul că nu trebuie să facem ceea ce trebuia să facem la timp, adică sesizrea CCR. Nu am apucat să vorbesc cu colegii, rămâne să vedem. Sesizarea poate fi făcută doar de premier. Discuția nu e pentru o nouă propunere, discuția e pentru un nou refuz. El a refuzat prima dată pe motiv de legalitate, aceste probleme s-au rezolvat. Motivele pe care le-a invocat acum, nu au fost invocate și prima dată”, a declarat Nicolicea, la Antena 3.

Citeşte mai multe despre:

respingere propunere CCR
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati