Antena 3 CNN Politică Lider PSD, soluție propusă după respingerea Liei Olguța Vasilescu la Dezvoltare: Trebuie să sesizăm CCR

Lider PSD, soluție propusă după respingerea Liei Olguța Vasilescu la Dezvoltare: Trebuie să sesizăm CCR

Lider PSD, soluție propusă după respingerea Liei Olguța Vasilescu la Dezvoltare: Trebuie să sesizăm CCR
Sursa foto: Foto: presidency.ro
07 Feb 2019   •   11:06

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă în care anunţă respingerea numirii Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Eugen Nicolicea (PSD), a declarat joi că Guvernul ar trebui să sesizeze Curtea Constituțională după ce președintele Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguța Vasilescu la ministerul Dezvoltării.

”Iohannis nu ne mai surprinde cu nimic. Mă surprinde faptul că nu trebuie să facem ceea ce trebuia să facem la timp, adică sesizrea CCR. Nu am apucat să vorbesc cu colegii, rămâne să vedem. Sesizarea poate fi făcută doar de premier. Discuția nu e pentru o nouă propunere, discuția e pentru un nou refuz. El a refuzat prima dată pe motiv de legalitate, aceste probleme s-au rezolvat. Motivele pe care le-a invocat acum, nu au fost invocate și prima dată”, a declarat Nicolicea, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: respingere propunere CCR Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close