Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Cred că românii nu mai așteaptă de la liderii lor tăieri de panglici și hore"

Marcel Ciolacu: "Cred că românii nu mai așteaptă de la liderii lor tăieri de panglici și hore"

Românii nu mai așteaptă de la liderii lor tăieri de panglici și hore, ci soluții concrete și oneste care să genereze echitate socială, afirmă premierul Marcel Ciolacu. El spune că a decis să reducă la timpul alocat festivităților oficiale.

Marcel Ciolacu: "Cred că românii nu mai așteaptă de la liderii lor tăieri de panglici și hore"
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Mia Lungu    |    24 Ian 2024   •   16:39

"Prioritatea mea din aceaste zile este să găsesc soluții pentru a corecta inechitățile sociale adunate într-un deceniu. De aceea, am decis să reduc la maximum timpul alocat festivităților oficiale și să mi-l dedic întâlnirilor cu reprezentanții tuturor categoriilor sociale care reclamă asemenea nedreptăți.", scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

"Ieri (marți - n.r.), am discutat cu sindicaliștii din domeniul ordinii publice, din poliție și sistemul penitenciar. Astăzi (miercuri - n.r.), cu oamenii din sistemul apărării naționale”, a mai transmis acesta.

El precizează că înainte de întâlnirea de joi cu liderii Sanitas, a vrut să-i asculte pe cei de la baza sistemului sanitar – medici, asistente, infirmiere, brancardieri, personal TESA și să afle cum văd ei rezolvarea situației din acest domeniu. 

Citește și: Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Unirii Principatelor, pentru români: "Unirea devine realitate prin Autostrada Moldovei"

"Pentru asta am fost la Spitalul Universitar din București. În același timp, m-am asigurat că la Guvern se lucrează la finalizarea actelor agreate cu fermierii și transportatorii.

Indiferent cât de complicat va fi, sunt convins că vom găsi, împreună cu liderii responsabili din toate domeniile prioritare ale societății, rezolvări echilibrate la problemele cu care se confruntă. Cred că românii nu mai așteaptă de la liderii lor tăieri de panglici și hore, ci soluții concrete și oneste care să genereze echitate socială", încheie Ciolacu.

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu festivități
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close