Antena 3 CNN Politică Marian Munteanu: Sunt onorat de propunerea PNL, de a candida la Primăria București. Blaga ”a uitat” să aplaude

Marian Munteanu: Sunt onorat de propunerea PNL, de a candida la Primăria București. Blaga ”a uitat” să aplaude

Marian Munteanu: Sunt onorat de propunerea PNL, de a candida la Primăria București. Blaga ”a uitat” să aplaude
Sursa foto: Foto: facebook.com
de M.Z.    |    12 Apr 2016   •   19:21

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primăria Capitalei, a spus, marți, că este onorat de propunerea pe care i-au făcut-o liberalii, cu atât mai mult cu s-a declarat ”profund legat de București”.

”Sunt profund legat de București dintotdeauna. Cele mai tulburătoare momente din viața mea le-am trăit în acest oraș”, a spus marți Marian Munteanu, lider al demonstraţiilor din Piaţa Universităţii, din iunie 1990.

Marian Munteanu este pentru prima oară desemnat candidat pentru Primăria Capitalei, din partea PNL, el urmând să se înscrie în acest partid.

”Am toată disponibilitatea pentru a găsi cea mai potrivită formulă ca societatea civilă să poată fi reprezentată în acest context și am nădejdea că dvs, ca lideri politici ai PNL (Alina Gorghiu și Vasile Blaga - n.r.), știți să găsiți cele mai bune soluții pentru interesele bucureștenilor”, a adăugat Munteanu.

Liderul demonstraţiilor din Piaţa Universităţii din iunie 1990 a fost primit cu aplauze de o parte din PNL, iar copreședintele Vasile Blaga pare ușor trist, uitând să aplaude ca ceilalți colegi ai săi, după cum se vede în imaginile de mai sus, prezentate marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Marian Munteanu este al treilea candidat propus de PNL, în trei luni, pentru Primăria Capitalei.

Biroul Politic Național al PNL discută validarea lui Munteanu drept candidat la Primăria Capitalei.

Procurorii DNA au anunţat luni că prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală din vara anului 2016.

PNL schimbă candidatul pentru Primăria Capitalei. Bușoi, înlocuit cu Ludovic Orban

Citiți și Un PNL-ist își atacă partidul: ”Nu îl susțin pe Marian Munteanu. E o imbecilitate, PNL e în derivă”

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close