Antena 3 CNN Politică Un PNL-ist își atacă partidul: ”Nu îl susțin pe Marian Munteanu. E o imbecilitate, PNL e în derivă”

Un PNL-ist își atacă partidul: ”Nu îl susțin pe Marian Munteanu. E o imbecilitate, PNL e în derivă”

Un PNL-ist își atacă partidul: ”Nu îl susțin pe Marian Munteanu. E o imbecilitate, PNL e în derivă”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
de M.Z.    |    12 Apr 2016   •   17:32

Deputatul PNL Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii, a anunțat marți că nu îl va susține pe Marian Munteanu drept candidat al liberalilor la Primăria Capitalei.

”Nu îl voi susține pe Marian Munteanu în calitate de candidat PNL la Primăria Capitalei. Este o piramidală imbecilitate, semn că partidul se află într-o totală derivă morală, politică, ideologică”, a scris Paleologu, marți, pe pagina sa de Facebook.

Conducerea PNL l-a propus marți candidat la Primăria Capitalei pe Marian Munteanu, potrivit unei decizii a comisiei de unificare a PNL, decizie care urmează să fie confirmată de Biroul Politic Naţional.

Decizia finală va fi luată de Biroul Politic Național al PNL care se va reuni de la ora 18.00.

Marian Munteanu a fost preşedinte al Ligii Studenţilor la începutul anilor '90. Ulterior, a fost primul preşedinte al Alianţei Civice. În anul 2000, a avut o scurtă aventură politică cu formaţiunea lui Virgil Măgureanu, fiind pe punctul de a candida la preşedinţia României.

Procurorii DNA au anunţat luni că prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală din vara anului 2016.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close