Antena 3 Politică O nouă funcție pentru Sevil Shhaideh, fostul ministru al Dezvoltării

O nouă funcție pentru Sevil Shhaideh, fostul ministru al Dezvoltării

de S.T.    |    27 Oct 2017   •   15:10
O nouă funcție pentru Sevil Shhaideh, fostul ministru al Dezvoltării Foto: Agerpres

Sevil Shhaideh a fost numită membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, membru al Comitetului de Audit şi membru al Comitetului Prezidenţial şi de Nominalizare ale companiei, ca urmare a renunţării lui Mihai Busuioc la mandatul în aceste funcţii, se menţionează într-un raport al companiei remis Bursei de Valori Bucureşti.

Mandatul lui Sevil Shhaideh în aceste funcţii este valabil începând de joi, 26 octombrie, până la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor.

Mihai Busuioc a renunţat la mandat în urma numirii sale în funcţia de preşedinte al Curţii de Conturi pentru nouă ani.

Sevil Shhaideh este licenţiată a Facultăţii de Planificare Economică şi Cibernetică din cadrul Academiei de Ştiinţe Economice din Bucureşti şi a obţinut o diplomă de master în Managementul Proiectelor de Afaceri la Universitatea Ovidius din Constanţa. De asemenea, este specializată în diverse domenii, precum manager de proiect, expert în administraţie publică şi auditor în managementul calităţii şi audit financiar.

Sevil Shhaideh are o experienţă de 20 ani în calitate de funcţionar la nivelul administraţiei publice locale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close