Ponta: Cine a negociat cu Traian Băsescu va fi exclus. "Cineva din partid" a negociat cu alţi membri ai PSD

de L.D.    |    12 Dec 2012   •   15:56
Ponta: Cine a negociat cu Traian Băsescu va fi exclus. "Cineva din partid" a negociat cu alţi membri ai PSD Foto: Mediafax

Premierul Victor Ponta a declarat că cine a negociat cu Traian Băsescu, din interiorul PSD, va fi exclus din Partid.

Premierul Victor Ponta a menţionat, miercuri, că există o problemă în PSD dat de faptul că "cineva din partid" a vorbit cu alţi membri ai PSD, în numele lui Traian Băsescu, pentru a obţine susţinerea pentru o eventuală desemnare ca premier, spunând că acea persoană va fi exclusă.

Premierul a refuzat, însă, să spună la cine se referă.


Crin Antonescu a declarat, de asemenea, că deţine informaţii potrivit cărora o persoană din PSD a fost contactată de preşedinte pentru funţia de premier, însă acest lucru nu s-a materializat.

Surse din interiorul PSD au declarat că premierul s-ar fi referit la Mircea Geoană atunci când a spus că "cineva din partid" a vorbit cu alţi membri în numele preşedintelui.

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, miercuri, că "ambiţia" sa este să desemneze premieri, şi nu să fie desemnat premier, încercând astfel să stopeze răspândirea zvonurilor potrivit cărora ar exista negocieri pentru ca el să îl înlocuiască pe Victor Ponta.

x close