Antena 3 CNN Politică Se încinge lupta pentru Primăria Capitalei. Tomac, declarație surprinzătoare: „Cheia e la PMP!”

Se încinge lupta pentru Primăria Capitalei. Tomac, declarație surprinzătoare: „Cheia e la PMP!”

Se încinge lupta pentru Primăria Capitalei. Tomac, declarație surprinzătoare: „Cheia e la PMP!”
08 Dec 2019   •   12:51

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, afirmă că formaţiunea sa are cel puţin trei candidaţi mai buni decât cei anunţaţi pentru Primăria Capitalei.

"Alegerile de la Bucureşti vor da tonul pentru parlamentarele din toamna anului viitor. Observ că alianţa USR-PLUS are deja doi candidaţi pentru fotoliul de Primar General, nu unul. PNL, partidul care a obţinut cele mai multe voturi la ultimele alegeri în Bucureşti, nu şi-a anunţat poziţia privind localele, deşi are o voce care poate să intre oricând în competiţie, cu susţinere din partea preşedintelui reales. Cheia pentru viitorul Capitalei este însă la PMP. Avem cel puţin trei candidaţi mai buni decât cei anuntaţi sau decât cei care îşi doresc să candideze din partea altor partide. Nu vom accepta niciun fel de improvizaţie, Capitala are nevoie de un primar cu largă susţinere şi de aceea vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a le da bucureştenilor ceea ce merită şi ceea ce aşteaptă de la un primar general", a scris Tomac pe Facebook.

Citește și: Gabriela Firea anunță că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei: „Vreau să termin ceea ce am început”

×
Subiecte în articol: eugen tomac
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close