Antena 3 CNN Politică Solicitările Opoziţiei de sancţionare disciplinară a Robertei Anastase, respinse de Comisia juridică

Solicitările Opoziţiei de sancţionare disciplinară a Robertei Anastase, respinse de Comisia juridică

Solicitările Opoziţiei de sancţionare disciplinară a Robertei Anastase, respinse de Comisia juridică
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Noi 2010   •   14:08

Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a respins, miercuri, cele trei solicitări depuse de Opoziţie referitoare la sancţionarea disciplinară a preşedintelui Camerei, Roberta Anastase. Comisia a considerat că nu există nicio abatere care să justifice o astfel de măsură.

"Am avut în dezbatere astăzi (miercuri - n.r.) cele trei sesizări depuse la Comisia juridică împotriva doamnei Roberta Anastase - două din partea PSD, una din partea PNL. În urma discuţiilor avute în cadrul comisiei, s-a constatat că nu este vorba despre niciun fel de abatere din partea doamnei preşedinte şi că cele circumscrise în sesizările formulate nu au niciun fel de suport în realitate", a declarat preşedintele Comisiei juridice, deputatul PDL Daniel Buda, citat de Mediafax.

Şedinţa Comisiei juridice s-a desfăşurat cu uşile închise. Sesizările PSD au fost respinse cu 13 voturi "pentru" şi 14 voturi "împotrivă", în timp ce sesizarea PNL a fost respinsă cu 12 voturi "pentru", 14 voturi "împotrivă" şi o abţinere.

"Prin urmare, vom înainta Biroului permanent cele trei concluzii pe care le avem pe aceste sesizări, potrivit cărora nu avem de-a face cu abateri disciplinare care să justifice luarea vreunei măsuri prevăzute de Regulament", a mai precizat Buda.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close