Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu: Planul Național de Redresare și Reziliență a pornit de la ce au cerut baronii PNL și USR

Sorin Grindeanu: Planul Național de Redresare și Reziliență a pornit de la ce au cerut baronii PNL și USR

"Au pornit de la ce au cerut baronii PNL și USR, au unit aceste proiecte și au făcut acest așa-zis plan." a declarat, marți, prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grideanu.

Sorin Grindeanu: Planul Național de Redresare și Reziliență a pornit de la ce au cerut baronii PNL și USR
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Mar 2021   •   17:49

"Acest plan nu se termină cu un ciclu electoral și românii au ales, anul trecut. Aproape jumătate din administrațiile din țară asta sunt cu reprezentanți PSD." a amintit Sorin Grindeanu într-o conferință de presă susținută la sediul PSD. 

"Toată această abordare pe care o are Guvernul în acest moment: faptul că, pe de-o parte, vorbesc despre transparentizare, când vorbesc de ministerul Sănătății și de celebrul ministru Voiculescu, și de greșelile făcute acolo ei sunt transparenți. Iar pe de altă parte, când vorbim de cererea noastră de a veni în Parlament să fie transparenți, se fac că nu aud.

Sunt câteva obiective mari: 

Să rezolvăm în același timp criză economică și criză sanitară.
Să ne revenim cât se poate de rapid din punct de vedere economic.
Să schimbăm modelul de societate și modelul de economie spre care ne îndreptăm: mai multă digitalizare, mai multă grijă pentru mediu, un acces echitabil la sănătate și educație pentru toți."

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close