Antena 3 CNN Politică USL a depus dosarele candidaţilor la parlamentare pentru colegiile din Bucureşti

USL a depus dosarele candidaţilor la parlamentare pentru colegiile din Bucureşti

USL a depus dosarele candidaţilor la parlamentare pentru colegiile din Bucureşti
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    29 Oct 2012   •   15:31

Liderii PSD şi PNL ai filialelor din Bucureşti, Ecaterina Andronescu şi Eugen Nicolăescu, au depus, luni, la Biroul Electoral Municipal (BEM), dosarele celor 40 de candidaţi din partea USL la alegerile parlamentare din decembrie, care vor intra în cursa electorală în colegiile din Capitală, informează Mediafax.

Printre candidaţii USL se numără fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, într-un colegiu senatorial din sectorul 1, fostul premier Victor Ciorbea într-un colegiu pentru Camera Deputaţilor din sectorul 2, dar şi europarlamentarul George Becali, care va intra în cursa pentru un mandat de deputat în sectorul 6.

De asemenea, în Bucureşti vor mai candida ministrul Externe Titus Corlăţean, şi ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, pentru câte un nou mandat de senator.

Totodată, între candidaţii USL se mai află şi ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, aspirant al unui mandat de senator în sectorul 6.

Dosarele candidaţilor USL urmează să fie analizate de personalul Biroului Electoral Municipal, urmând să ca membrii BEM să decisă validarea candidaturilor.

Citeşte şi: Victor Ponta: Cu Becali îl batem pe principalul aliat al PDL, Dan Diaconescu







×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close