Antena 3 CNN Politică Candidatura lui Becali pentru un colegiu de deputat în Sectorul 6, validată de CNEx al PNL

Candidatura lui Becali pentru un colegiu de deputat în Sectorul 6, validată de CNEx al PNL

Candidatura lui Becali pentru un colegiu de deputat în Sectorul 6, validată de CNEx al PNL
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    19 Oct 2012   •   15:13
UPDATE 16.30 - Consiliul Naţional Executiv (CNEx ) al PNL a validat, vineri, candidatura lui George Becali din partea formaţiunii pentru un colegiu de deputat în Sectorul 6 din Capitală, susţin surse politice citate de Mediafax.

De asemenea, forul executiv al PNL a validat toate candidaturile pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

Senatorul Ioan Ghişe şi fostul premier Petre Roman vor candida în judeţul Braşov.



Europarlamentarul George Becali, preşedinte al PNG şi finanţatorul Stelei, va candida la alegerile parlamentare din iarnă pe listele PNL. Candidatura lui Becali a fost acceptată de şefii PNL.

Fostul premier al României, Victor Ciorbea, va fi şi el pe listele PNL. Decizia ca Becali şi Ciorbea să candideze pe listele PNL a fost luată astăzi în şedinţa partidului, însă acum va fi supusă votului membrilor Comitetului Executiv.

Cristian Ţopescu nu mai candidează la alegerile parlamentare din acest an. Colegiul său este pentru Daniel Barbu.

Organizaţia PNL sector 1 a fost decapitată, vineri, în urma unui scandal iscat la şedinţa în care liberalii trebuie să bată în cuie listele cu candidaţi pentru alegerile parlamentare. Şefii de la PNL sector 1 s-au opus candidaturii lui Gigi Becali pe listele PNL. În replică, preşedintele partidului, Crin Antonescu, i-a acuzat că la referendum au colaborat cu adversarii.

Eurodeputatul George Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua şi preşedintele PNG, a confirmat, vineri, că şi-a depus adeziunea la Partidul Naţional Liberal.

Conducerea PNL şi-a dat acordul, luni, ca Gigi Becali să candideze din partea USL. În plus, conducerea liberală a decis începerea negocierilor pentru un acord politic nu numai cu PNG, condus de George Becali, dar şi cu PNŢCD - aripa Ciorbea, în contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a anunţat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

Luni, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu - aliatul PDL, premierul afirmând că Becali va câştiga.

Întrebat dacă, în calitate de copreşedinte al USL, va fi de acord ca Gigi Becali să candideze la alegerile legislative pe listele Uniunii Social Liberale, Ponta a răspuns: "Sunt stelist, cum aş putea să fiu contra?!".

Citeşte şi Antonescu îi răspunde lui Tăriceanu: Oaia e un "animal minunat". Iisus e comparat în Biblie cu un miel

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu a spus recent că preferă intelectualii, şi nu oamenii care ştiu să manipuleze oile.








×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close