Antena 3 CNN Romandria Ei sunt eroii cu care vă romândriţi. Campania lansată de Antena 3 continuă, participă şi tu!

Ei sunt eroii cu care vă romândriţi. Campania lansată de Antena 3 continuă, participă şi tu!

Ei sunt eroii cu care vă romândriţi. Campania lansată de Antena 3 continuă, participă şi tu!
Sursa foto: Crystal Dy via Facebook Romandria
28 Noi 2011   •   11:40

Numărul eroilor cu care România se poate mândri este în creştere. Acest lucru se datorează numărului mare de persoane care au participat la campania Romândria lansată de Antena 3. Pe pagina de Facebook Romandria tot mai mulţi români l-au făcut cunoscut, cu ocazia zilei naţionale, pe eroul anonim care i-a ajutat într-un anumit moment din viaţă şi ne-au împărtăşit motivele pentru care sunt mândri că fac parte din acest neam.

"Mă mândresc cu fiecare român ce luptă zi de zi şi care visează la ceva mai bun pentru familia lui, mă mândresc cu fiecare român ce nu îşi plânge de milă şi face ceva pentru el şi ţara sa", ne scrie Najar Teodora, iar Sipos Sergiu spune că se mândreşte "cu eroii români, cu echipele SMURD, ambulanţa, UPU, pompierii, poliţiţtii cu vocaţie din toată ţara".

Chiar dacă este stabilit în Austria, Al La se mândreşte cu ţara lui şi nu se fereşte să spună de unde provine. Ungureanu Dan se mândreşte cu Bănel Nicoliţă, iar Vanda Enoiu cu Şcoala Centrală din Bucureşti şi "cu toţi profesorii pe care i-am avut acolo".

"Mama mea" este un motiv de mândrie pentru Alexandra Chiriţă, pentru că mulţi bărbaţi nu sunt capabili de ceea ce a făcut ea. "M-a crescut pe mine şi pe sora mea singură", spune Alexandra.

Aşadar, fiecare român are pentru el un erou. Iar Antena 3 te ajută să îl faci cunoscut. Scrie-ne pe Facebook sau la [email protected] cine este şi motivele tale de mândrie vor fi prezentate tuturor. "Spune cu cine te romândreşti ca să-ţi spunem cine eşti!"




×
Subiecte în articol: romandria Campanie Antena 3
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close