Antena 3 CNN Show Jojo s-a pozat în vacanță în costum de baie. Cum arată vedeta la 39 de ani? Fanii s-au declarat încântați

Jojo s-a pozat în vacanță în costum de baie. Cum arată vedeta la 39 de ani? Fanii s-au declarat încântați

După ce a trecut printr-o sperietură zdravănă, când colegii de trust de la emisiunea ”Te cunosc de undeva” au fost diagnosticați cu coronavirus, Jojo a ieșit din perioada de izolare și a plecat la mare, unde s-a pozat în costum de baie. Fanii au fost încântați de forma în care se află vedeta la 39 de ani.

Jojo s-a pozat în vacanță în costum de baie. Cum arată vedeta la 39 de ani? Fanii s-au declarat încântați
Sursa foto: Instagram / Catalina Grama
de Laura Dinu    |    18 Aug 2020   •   12:30

”O rapsodie albastră chiar și înainte de apus.... Mama m-a întrebat daca aș putea sta aici săptămâni în șir fără să mă plictisesc. E un loc de care m-am îndrăgostit iremediabil... Un loc unde mă simt liniștită și creativă și unde da, aș putea sta mult..

”Nu există sentiment mai plin și mai plăcut decât acela de libertate”

Să găsești un loc unde nu contează cum te numești, de unde vii și alte lucruri atât de importante în lumea “reală”.  Aș vrea să am privilegiul să evadez cât mai des. Să ajung cât mai mult la câte un capăt de lume, unde timpul stă în loc și valorile sunt măsurate în scoici, fire de nisip, raze de soare și nori.

Esența mea e simplă. Am crescut înconjurată de lucruri simple, cu adevarat prețioase și cu multă iubire. Vreau să mă îmbrac într-un val și să-mi las gândurile să plutească în larg. Să plutesc pe o aripă de vânt și să desenez un zâmbet, ca un curcubeu, pe toata întinderea cerului. Să molipsesc o lume întreagă cu bucuria pe care o simt când construiesc un castel de nisip cu copiii mei. Să fiu regină peste albastru și tonuri de turcoaz într-un regat de libertate pură. Să fiu prietenă cu pescarușii și să îmi rostogolesc hohotele de râs peste valuri.

”O zi poate dura cât o viață dacă știi să te bucuri de fiecare clipă”

Un regat de libertate. Al tău, al meu, al nostru. O zi poate dura cât o viață dacă știi să te bucuri de fiecare clipă”, este mesajul postat de Cătălina Grama pe o rețea socială alături de fotografiile în costum de baie

×
Subiecte în articol: jojo costum de baie
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close